EN
Сподели на:
КОМПЛЕТЕН ВОДИЧ ЗА
ЛИЧЕН РАЗВОЈ
 ИЗГЛЕДАЈ ГО ВИДЕОТО ДО КРАЈ

книга која содржи ПРИНЦИПИ за успешен живот

претставува

"УНИВЕРЗАЛНО ДВИЖЕЊЕ" 
и
"НОВО РАЗБИРАЊЕ ЗА БИТИСУВАЊЕТО!" 
 КНИГА КОЈА Е КОМПЛЕТЕН ВОДИЧ ЗА ЛИЧНА И КОЛЕКТИВНА ПРЕОБРЗБА.
Будењето на свеста веќе започна кај илјадници луѓе.

Светот се менува.
Биди и ти дел од позитивната промена.

Најпродавана книга од македонски автори за 2020 година

- Издавачки Куќи ТРИ и Паблишер

Коментари од читателите

ВИСОКО РАНГИРАНА ОД ЧИТАТЕЛИТЕ 

,,Книгата која промени многу животи на подобро"

- Слободен Печат

Најпопуларна книга согласно анкетите - (META.mk)

Life of Freedom (Слободен живот)

Гостување во американска емисија 

кај Салвадор Бригман

Епизода #18 Будење на свеста - "Ново разбирање на животот на земјата"

на англиски јазик

CUSTOM JAVASCRIPT / HTML

ЗА АВТОРИТЕ

Катерина Ангеловска (14.04.1975, Скопје) е тренер за личен и духовен развој, автор и говорник. Нејзиниот авантуристички и позитивен дух во психологијата и филозофијата резултира со звањето сертифициран тренер за принципите на успех според методот на Џек Кенфилд. Таа исто така е сертифицирана во програмите на: мастер практичар за НЛП (невролингвистичко програмирање), тренер за СПИН продажба, лично лидерство, менаџмент на тимови, реики мастер и други.

" ЈАС СУМ ЕДНО СО БЕСКРАЈНАТА МУДРОСТ И ЉУБОВ. "

Радован Витошевиќ (17.05.1986, Скопје) е магистар по економски науки, со специјализација во сферата на менаџмент, финансии, маркетинг и мрежен маркетинг, и тоа на Универзитетот Шефилд,  еден од 100-те најдобро рангирани универзитети во светот. 

Речиси 15 години работи како професионален менаџер во мултинационални компании и финансиски друштва. Извршен директор е во повеќе компании во повеќе земји, себелидер и лидер на други, корпоративен тренер, јавен говорник, претприемач и инвеститор. 

Организатор и говорник на стотици бизнис-настани и иницијатор на повеќе социјално одговорни настани и проекти за заштита на околината.

" Во секој миг од денот треба да сме свесни за нашите емоции и нивото на енергија."

КНИГАТА БУДЕЊЕ НА СВЕСТА
ИНСПИРИРА ИЛЈАДНИЦИ ЛУЃЕ
 
Нашата визија е секојдневно да ги мотивираме и инспирираме луѓето околу нас да започнат да преземаат целосна контрола врз нивните животи и да го живеат животот со полн потенцијал, и доколку успееме да помогнеме само на еден човек да се трансформира, нашата мисија ќе биде завшена и ние ќе бидеме бескрајно среќни, исполнети и благодарни за можноста и довербата која ни била дадена!
Повеќе од
10,000
Продадени книги
Повеќе од
20,000
Пати прочитана
Повеќе од
10,000
Допрени животи
* Податоците се однесуваат само за Македонија, а не и за во странство!
КНИГА СООДВЕТНА 
ЗА СЕКОГО


ЗА БИТИЈА КОИ СЕ НА ПАТОТ НА  ЛИЧЕН РАЗВОЈ

Можеби сте нови во светот на личниот развој, но останете позитивни затоа што оваа книга е соодветна за сите читатели, за оние кои се нови и оние кои се искусни во знаењата и развивањето на спиритуалноста, умот и телото. 

Дури и да се сметате за експерт на темата, секогаш има нешто ново да се научи! 

Затоа нарачајте ја книгата уште денес и прочитајте ја, бидејќи ние ви гарантираме дека нема да зажалите!

ЗА ЛУЃЕ КОИ УЖИВААТ  ВО ДОБРА КНИГА

Книгата е адекватна за сите луѓе кои секојденовно одат на работа и се соочени со секојдневниот живот. 

Книгата е одлично напишана и е разбирлива за секого: домаќинки, работници, бизнисмени, продавачи и маркетери, за менаџери, но и за обичните луѓе, односно за сите оние кои самостојно ја градат својата сопствената животна империја, а им е здосадено да живеат живот воден од случајности и сакаат да започнат да го живеат животот по сопствен дизајн. 

Секој може да се здобие со предности читајќи ја книгата и користејќи ги принципите дадени во неа!
ТЕМИ ВО КНИГАТА.

КРАТКА СОДРЖИНА


1 ДЕЛ

  УНИВЕРЗАЛНИ ЗАКОНИ

 ▫  Сè е енергија
 ▫  Закон на вибрација
 ▫  Закон на привлечност
 ▫  Закон на причина и последица

  ЗАПОЗНАЈ СЕ СЕБЕСИ

 ▫  Парадигми
 ▫  Мисла
 ▫  Емоција
 ▫  Дух и форма
 ▫  Енергетско тело


2 ДЕЛ

  БУДЕЊЕ НА СВЕСТА

 ▫  Колективна свест
 ▫  Одговорност
 ▫  Позитивни афирмации
 ▫  Медитација

  СВЕСНО КОСОЗДАВАЊЕ

 ▫  Примарна и секундарна цел
 ▫  Визуализација
 ▫  Золшто наспроти како
 ▫  Свесна акција

  СОСТОЈБА НА ЉУБОВ

   КРАТОК ОСВРТ


Драг читателу,

„Будење на свеста“ е патување во потрага по вистината, и тоа не која било вистина, туку вашата лична вистина. Личната духовна трансформација ни дава можност да ги препознаеме и освестиме нашите парадигми, верувања и вредности. Оваа книга е авантура која е испреплетена со универзални знаења, кои ќе ви овозможат вистински да се спознаете себеси, да се разбудите и свесно да создавате.

Сите ние имаме одредена мисија, и доколку сите би ја извршувале со љубов и радост, тогаш светот ќе биде едно прекрасно место за живеење и работење, во кое секој поединец вдахновен од сопствената извонредност ќе даде придонес кон сеопштото сочувство, мир и љубов. Затоа е исклучително важно да ѝ веруваме на својата интуиција и да го следиме своето срце. И тогаш ќе ја видиме посакуваната промена во светот. Веруваме дека ова е начинот на кој се случува еволуција на свеста.

Индивидуалната свест е дел од колективната свест. Кога мал, но значаен дел индивидуалци ќе преминат на ново ниво на свест и ќе го променат начинот на однесување, таа промена се случува и на колективно ниво. Бидејќи светот е нашето огледало, тој се менува заедно со нашата сопствена промена.

Уживајте читајќи го нашето дело!

Со љубов,
Катерина и Радован

НЕВЕРОЈАТНА ПОНУДА
  БЕСПЛАТНА ДОСТАВА ЗА СИТЕ ПАКЕТИ

ЦЕНОВНИК

1 книга
Будење на свеста
МКД
  400
Еднократно плаќање
 • 1 книга
 • цена МКД 400
 • Бесплатна испорака
2 книги
Будење на свеста
МКД
  800
Еднократно плаќање
 • 2 книги
 • цена МКД 400
 • Бесплатна испорака
* Деталите за количините, цените и пакетите се вклучени автоматски во делот на нарачка во Чекор 2.
** Покрај горенаведените пакети, во делот за нарачка имате и за поголеми количини.

КЛИКНЕТЕ НА СТРЕЛКАТА И ПОПОЛНЕТЕ ЈА НАРАЧКАТА

БУДЕЊЕ НА СВЕСТА

ПРЕДНОСТИ ОД КНИГАТА

Кога зборуваме за методологија и пристап врз личниот развој, книгата Будење на свеста промовира холистички стил: развој на духот, умот и телото. Ние веруваме дека човечкото битие неможе да биде во баланс и целосно да израсне во сопствениот потенцијал доколку не работи на развивање на сите аспекти и димензии од своето постоење. 
Дух
Ќе ви ја разбуди спиритуалноста
Ум
Ќе ви го отвори умот и срцето
Тело
Ќе ве инспирира за физичко здравје
НАРАЧАЈ СЕГА
- НАПРАВИ НАРАЧКА ВО ДВА ЕДНОСТАВНИ ЧЕКОРИ -

Плаќање со картичка

1
ИНФОРМАЦИИ ЗА ДОСТАВА
Каде сакате да ви ја доставиме?
2
Информации за плаќање
Детали за кредитна картичка!
ДОСТАВА ДО
*Ние ја почитуваме вашата приватност!*
 • Цена на достава: Вашата книга ќе биде БЕСПЛАТНО испорачана еден ден по успешното завршување на вашата нарачка. Испораката е бесплатна само за Македонија.
 • Рок на испорака: од пракса 2 - 10 работни дена (поради ситуацијата може да се пролонгира доставата)
 • Жанр: Спиритуалност, личен развој, само-помош, освестување, будење, здравје, убав живот, репрограмирање на умот
 • Методологија: Холистички пристап за личен развој на ум, дух и тело
 • Целосен наслов: Будење на свеста: комплетен водич за лична и колективна преобразба
 • Година на издавање: 2019
 • Издавачка куќа: Паблишер
 • Димензии: 140 x 220 mm
 • Број на страни: 205
 • Јазик: Македонски
 • Автори: Катерина Ангеловска и Радован Витошевиќ

ВРАТИ СЕ И заВРШИ ЈА НАРАЧКАТА

УШТЕ НЕКОЛКУ КЛИКА ...

Дизајн на корица:

Достапна на:

*во eBook верзија или мека корица

 
 
ПОТРЕБНА ВИ Е ПОМОШ ПРИ НАРАЧКАТА?
Контактирајте нè на следниот email service@awakeningconsciousness.com
БЕСПЛАТНА ДОСТАВА
Ние ќе ви обезбедиме бесплатна достава без разлика на нарачана количина
Контакт за проверка на достава на телефон 13113 или на info@flk.mk
ГАРАНТИРАМЕ КВАЛИТЕТ
Вашиот позитивен личен развој е од наше огромно значење. 
Ние сме посветени да бидете задоволни и да добиете најдобра книга во оваа област.
Информациите содржани на оваа веб страна и оваа книга се наменети да бидат едукативни, а не за дијагностицирање, терапија или третман на било какво нарушување нафизичкото или душевното здравје на човекот. Овие информации, не треба, и не ги заменуваат консултациите со надлежен здравствен професионалец. Доколку сте болни или чуствувате било какви симптоми на нарушена здравствена состојба, потребно е да се обратите на професионално медицинско лице, психолог или психијатар. Авторот и издавачот во никој случај не се одговорни за било каква злоупотреба на содржината на оваа веб страна или од книгата Будење на свеста и 333 Афирмации. Сите права се заштитени. Ниту еден дел од ова издание не смее да биде препечатуван, копиран или објавуван во која било форма или на кој било начин во електронските или печатените медиуми, без писмена согласност од издавачот.
Global Minds Publishing, Inc. | Copyright ©2021 | All Rights Reserved